Descriere
Capacitate: 3.000 kg/d
Produse: Gouda, Tilsit, Feta / Brinsa, Mozzarella / Pasta Filata, Unt
Unitate de recepție a laptelui VPS 20.000 l/h
5 buc. Rezervoare de răcire a laptelui
Separator de lapte PLAVA, 5.000 l/h
Instalație de pasteurizare a laptelui Tetra Pak, 5.000 l/h
Cuvă de brânză Schwarte, 5.000 l
Cuve de laborator pentru brânză de 500 l
Acest expozeu este o descriere a echipamentelor unei instalații complete de producție a brânzeturilor. Echipamentul oferit variază de la unitatea de recepție a laptelui, până la ambalarea produsului finit.
Produsul care a fost fabricat cu acest echipament a fost, în principal, brânză semidură și moale din lapte ecologic de capră și vacă.
Capacitatea zilnică de ieșire a produsului finit este de până la 3 000 kg de brânză pe zi.
Gama de produse care a fost produsă cu echipamentul acestei fabrici de brânzeturi a fost următoarea:
Gouda formă rotundă
Gouda în formă dreptunghiulară
Tilsit formă rotundă
Tilsit formă dreptunghiulară
Feta / Brinsa
Mozzarella / bile Pasta Filata
Batoane Mozzarella / Pasta Filata
Unt
Pentru toate produsele enumerate mai sus există mașini de ambalare adecvate, doar untul a fost ambalat manual.
Cu excepția unui utilaj de ambalare pentru mozzarella, toate utilajele sunt complet operaționale și în stare tehnică bună. Echipamentul este vândut ca urmare a închiderii fabricii de lactate.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca această descriere să fi fost tradusă automat. Contactați-ne pentru mai multe informații. Informatiile acestui anunt sunt doar orientative. Exapro recomandă să verificați detaliile cu vânzătorul înainte de o achiziție