Se afișează 1 - 20 din 110
An:
Rectificator cu role cilindrice Fiamma Forni - producător: Fiamma Forni -Italia - lățime de lucru: 1000 mm Cuprinde - 5 tipuri de role pentru aluat - 1 rolă de aluat canelatăAn: 1968
Prezentare generală Brutăria mobilă nr. 154 a fost fabricată în 1968 de către producătorul elvețian Draize SA Neuchatel. A fost folosită de armata elvețiană, iar în prezent este deținută de o brutărie din Germania, unde nu mai este folosită. Descriere tehnică Remorcă 10 t Ambele punți directoare Înmatriculare rutieră cu număr verde A fost folosit de armata elvețiană (rulat de …An: 2020
Grote AC60M LH mașină de tăiat sandwich-uri 2020, tăietor de sandvișuri din oțel inoxidabil, dimensiuni bandă 2600mm x 160mm, bandă principală cu viteză variabilă și bandă de fixare superioară, taie orice sandviș în jumătate cu precizie și curățenie folosind o lamă mecanică, până la 60 de sandvișuri pe minut, mobil, 3PhAn: 2012
Mașină Rademaker Midrange Croissant 2012, Stainless, Midrange mașină croissant, 850mm lățime de lucru, a mers în linie cu Rademaker V moulder, controale HMI touch screen, vine cu curele de rezervă, motoare, și o mulțime de piese de schimb, mobile 3Ph, A se vedea https://rademaker.com/our-equipment/croissant-lineAn: 2013
Polin Multidrop Junior - Depozitator pro-rapid 2013, Polin Multidrop® Junior este un dispozitiv automat de depunere, dozare și tăiere cu sârmă. pentru prelucrarea aluaturilor ferme de biscuiți și a aluaturilor moi cu sau fără incluziuni. 100 de presetări de program și un accesoriu de tăiere cu sârmă fac posibilă producerea unei game largi de fursecuri cu unt, fursecuri cu zahăr, …An: 2012
Mașină pentru croissanturi Rademaker V moulder 2012, Stainless, V moulder pentru diferite tipuri de croissante umplute și neumplute, lățimea benzii 860mm, unitate de matriță cu corzi pentru capetele deschise, cu cadru cu role rack, mobil, 3Ph. A se vedea https://rademaker.com/our-equipment/croissant-lineAn: ~ 1990
An: 2004
modul centru moale - aluatul este extrudat între role dintr-un buncăr, extrudat printr-o matriță în filiera de extrudare și, în același timp, umplutura este introdusă din buncărele suplimentare de pe mașină, un dispozitiv cu diafragmă închide produsul, iar produsul, după tăiere, cade prin dispozitivul de tăiere cu sârmă pe transportor. pentru încorporarea într-o linie de producție Fabricat de IMAFORNI model …An:
Mașină de croissant/baghetă nefolosită de la compania italiană MAC.PAN. FV de determinat. Mașină profesională de panificație pentru baghete concepută pentru producerea de baghete, bastoane, cornuri, chifle, pâini, baze de prăjituri și chiar rulouri pentru hot dog prin rularea și rularea bucăților de aluat Caracteristică: - Aparatul este echipat cu benzi transportoare cu un strat de pâslă de lână - Corp …An: 2021
◊ Destinat utilizării în brutăriile industriale și pentru nevoi specifice din agroindustrie. - Amprenta la sol maximă: 5m30 x 4m40 x h 3m40 (cameră + unitate de refrigerare pe acoperiș + spațiu liber pentru ușă inclus). - Dimensiunile camerei singure: 4,05 m x 3,35 m x H 2,55 m (fără echipamente periferice). - Capacitate de încărcare: 20 de cărucioare din …An: 1998
de vânzare mașină de cântărire de panificație la mâna a doua, în stare perfectă de funcționare Anul 1998An: 2021
Tower DROP oferă caracteristici și funcționalitate de ultimă generație într-un aparat compact, ușor, de masă, cu capacitatea de a lucra cu toate tipurile de aluaturi - chiar și cu cele care necesită un tăietor de sârmă. De la debutul primelor sale mașini de dropping de bancă în 1999, FBM a lucrat continuu pentru a le face mai ușor de utilizat …An: 2020
Presă pentru aluat Vitella PBA 2020, capacitate orară 120 pz/h, greutate min 0 - 2000gr greutate max, capacitate bazin 20Kgs, capacitate bazin 512mm x 409mm, cu manual, 3PhAn: 2019
An: 2019
Producator Caveco Model Magic 2.0 Anul 2019 O mașină de ambalat în vid de la Caveco funcționează perfectAn: 2004
Set pentru Napolitane umplute Mașină niciodată folosită în producție Cu manual de instrucțiuniAn: 2006
O linie de mașini de aluat strudle/baklava care constă dintr-un extruder și o linie pentru uscare cu gaz. Folosește 60 l de aluat într-un singur amestec și poate completa 3 amestecuri într-o oră. Capacitatea zilnică este de 2 T de aluat de strudle/baklava într-o zi. A fost cumpărat în 2006 de la Munich Bakery Expo de la producătorul grec Gatzelakis …An: 2012
Capacitate de producție: Poate procesa între 2 și 5 kilograme de aluat pe minut. Producție în funcție de modelul de prăjituri: Variază între 2.000 și 10.000 de fursecuri pe oră, în funcție de matrița folosită. Tăvile din oțel de 240 X 600 mm și au o lățime de 240 mm. Grosimea fursecurilor: Mașina poate forma fursecuri cu o grosime cuprinsă …An: 2004
feliere pâine IBONHART 5ISLICER 1000 buc pe ora Model: 5ISLICER An fabricatie: 1/02/2004 Nr. de serie: 2346