Cum să cumpărați utilaje second hand cu Exapro

Găsește-ți următoarea mașină

De ce să cumpărați pe Exapro

La fel ca peste 500 000 de profesioniști, găsiți mașina potrivită la mâna a doua pe piața industrială Exapro

best price

Găsiți următoarea mașină la un preț corect de piață

search

Căutați ușor prin categorii sau motorul de căutare

compliance

Conformitatea vânzătorilor pentru o achiziție sigură

support

Bucurați-vă de asistența personală din partea unui agent dedicat

visit

Organizați o vizită fizică sau virtuală și finalizați achiziția

Despre Exapro

Exapro este o piață online unde puteți găsi o gamă largă de mașini industriale uzate, de la echipamente pentru prelucrarea metalelor și a lemnului până la mașini de ambalare și imprimare. Platforma noastră este concepută pentru a vă conecta cu vânzători din întreaga lume, oferindu-vă acces la o rețea globală de furnizori de utilaje.

La Exapro, înțelegem că cumpărarea de utilaje poate fi un proces complex și consumator de timp, motiv pentru care ne propunem să o facem cât mai ușor și mai simplu posibil. Platforma noastră oferă o interfață ușor de utilizat, instrumente de căutare puternice și o selecție vastă de liste de utilaje, permițându-vă să găsiți rapid echipamentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Când răsfoiți listele noastre, veți găsi descrieri detaliate, specificații și fotografii ale fiecărei mașini, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. De asemenea, puteți contacta vânzătorii direct prin intermediul platformei pentru a pune întrebări, a solicita informații suplimentare și a negocia prețurile.

Fie că sunteți proprietarul unei mici afaceri care căutați o singură mașină sau o companie industrială mare care are nevoie de mai multe piese de echipamente, Exapro are tot ce aveți nevoie pentru a găsi mașina potrivită la prețul potrivit. Deci, de ce să așteptați? Începeți să răsfoiți listele noastre astăzi și găsiți mașina perfectă pentru afacerea dvs.!

Doar pentru că vindem mașini, nu înseamnă că suntem mașini!

Cum să cumperi o mașină

Răsfoiți site-ul - Accesați site-ul Exapro și răsfoiți categoriile pentru a găsi utilajele de care aveți nevoie.

1

Filtrați rezultatele - Folosiți filtrele pentru a vă rafina căutarea și pentru a găsi utilaje care corespund cerințelor dumneavoastră specifice.

2

Verificați lista de mașini - Faceți clic pe mașina care vă interesează pentru a vedea detaliile complete, inclusiv descrierea, specificațiile și fotografiile.

3

Contactați vânzătorul - Dacă sunteți interesat de o mașină, faceți clic pe butonul „Contactați vânzătorul” pentru a lua legătura cu Agentul Exapro responsabil cu anunțul clasificat. Puteți pune întrebări, puteți solicita informații suplimentare și puteți negocia prețul.

4

Faceți o ofertă - Odată ce ați convenit asupra prețului și a altor condiții prin Agentul dvs. Exapro, sunteți pus în legătură cu proprietarul.

5

Planificați o vizită - întotdeauna cel mai bine să vedeți mașina înainte de a confirma o achiziție. Organizați o vizită fizică sau virtuală.

6

Aranjați plata și livrarea - După ce toate detaliile de facturare sunt convenite, puteți aranja logistica cu vânzătorul.

7

Primiți și inspectați mașina - Odată ce mașina este livrată, inspectați-o cu atenție pentru a vă asigura că corespunde așteptărilor dumneavoastră în timpul vizitei la fața locului. Dacă există probleme, contactați vânzătorul și Exapro pentru a le rezolva.

8

Câteva sfaturi pentru achiziționarea de utilaje uzate cu Exapro

Pentru a găsi cea mai bună mașină pentru nevoile dvs. de producție, utilizați toate instrumentele disponibile.

Utilizați bara de căutare

Acesta este rapid, eficient și inteligent. Doar introduceți o marcă, model sau tip de mașină. Motorul nostru intern de căutare vă va șopti câteva sugestii regrupate pe categorie, producător sau model.

search

Răsfoiți mașini prin categorii

Alternativ, vă puteți face drum prin categorii de mașini care trec de la Primar la subcategorie. Verificați întotdeauna dacă vă aflați în subcategoria cea mai relevantă pentru nevoile dvs. (de ex. Centru de prelucrare cu 5 axe).

category

Utilizați funcțiile noastre de căutare de utilaje

Am dezvoltat instrumente de filtrare sofisticate și puternice pentru a vă ajuta să găsiți rapid mașina pe care o căutați. Puteți filtra mașinile după:
- producător
- locație (continent sau țară)
- anul de fabricație
- specificatii tehnice

filters

Alegeți limba, moneda și sistemul de măsurare

Exapro este tradus în multe limbi. Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine. Toate ofertele de utilaje sunt traduse, deși unele sunt printr-un sistem automatizat.

De asemenea, aveți de ales între multe valute. Vânzătorii se vor referi întotdeauna la moneda lor pentru vânzare, dar veți obține o idee actualizată a prețului pe cont propriu.

Comutați între măsurătorile metrice și imperiale după cum credeți de cuviință.

language

Verificați cele mai bune oferte din secțiunea Oferte foarte bune sau urmăriți cele mai recente aparate adăugate în secțiunea Oferte noi

Cauți cele mai competitive prețuri? Întotdeauna gata pentru o bună oportunitate de cumpărare? Verificați secțiunea Oferte foarte bune, unde regrupăm numai utilaje la prețuri sub nivelul pieței.

Și dacă monitorizați noile oferte primite, puteți vizita oricând meniul Oferte noi.

hot deal

Consultați calendarul nostru de licitații

De asemenea, listăm licitații de la toți marii licitatori industriali, de unde puteți accesa sistemele lor de licitare.

auctions

Utilizați lista de comandă pentru a organiza rezultatele anunțurilor de mașini clasificate

Puteți reordona listele de rezultate în funcție de prioritatea dvs.:
- Relevanță
- Producător
- Anul produsului
- Preț
- Data adăugată

ordering

Creați un cont Exapro

Crearea unui cont este gratuită și vă oferă acces la servicii îmbunătățite. Din contul dvs. de client puteți:
- setați moneda, limba și sistemul de măsurare
- gestionați-vă buletinele informative
- contactați agentul dvs. Exapro
- întrebați despre mașini fără a fi nevoie să completați datele dvs. de contact
- solicitați o verificare a conformității pentru o intermediere mai eficientă cu vânzătorul
- adăugați o mașină pe care s-ar putea să-l vindeți în viitor.

Amintiți-vă, atunci când vă creați contul, vă rugăm să completați cât mai multe informații posibil în profilul dvs. Acest lucru ne va ajuta să vă îmbunătățim experiența cu Exapro și să creștem încrederea pe care Vânzătorul o va avea în cererea dumneavoastră.

account

Pune întrebări vânzătorilor

Alegeți cu atenție ce aparate v-ar putea interesa și adresați-vă întrebările. Veți primi un răspuns imediat de la Echipa noastră și ar trebui să primiți un răspuns mai precis de la Vânzători cât mai curând posibil.

Pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru o decizie rapidă, adresați-vă toate întrebările tehnice și de vânzări în întrebarea dvs. Apoi, vă vom putea oferi răspunsurile chiar de la început.

ask

Nu vă faceți griji cu privire la încrederea unui vânzător

La Exapro, vă punem în legătură doar cu Vânzători pentru care am trecut printr-o verificare a conformității. Acest lucru vă protejează de escrocherii și vânzătorii nesiguri. De asemenea, puteți vizita mașina pentru a vă asigura că totul este în regulă din punct de vedere tehnic. La urma urmei, este folosit și folosit.

verified

Organizați întotdeauna o vizită, fie ea virtuală sau fizică

Odată ce totul este confirmat și setat, agentul dvs. Exapro vă pune în legătură cu proprietarul mașinii. Ar trebui să planificați o vizită. Cu aplicații precum Whatsapp sau Google Meet, puteți organiza o vizită de la distanță. Cel mai bine, desigur, este să planificați o călătorie la fața locului, astfel încât să vă puteți face timp pentru a verifica mașina în detaliu și pentru a vă face o idee mai bună despre logistica necesară.

La Exapro, vă recomandăm întotdeauna să verificați o mașină înainte de a confirma o achiziție.

visit

Asigurați-vă că vă faceți o idee precisă despre ceea ce este inclus cu mașina

Sunteți în legătură directă cu vânzătorul. Asigurați-vă întotdeauna că aveți o idee clară despre ceea ce este inclus cu mașina, ce ajutor să vă așteptați de la vânzător și cum să vă organizați partea convenită a logisticii (demontare, ambalare, încărcare, expediere, descărcare, despachetare, asamblare și pornire).

De asemenea, ar trebui să stabiliți toate aspectele financiare și posibile de garanție direct cu vânzătorul.

responsive

Mărturii clienți: recenzii și feedback de la utilizatorii noștri

Echipa noastră este pregătită să vă ajute să achiziționați mașina potrivită

Întrebările dumneavoastră vor fi rezolvate de unul dintre cei 22 de membri ai echipei noastre. Vorbim nu mai puțin de 12 limbi și avem peste 20 de ani de experiență în comerțul cu utilaje.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO