Despre Exapro, piața pentru mașini industriale uzate

Doar pentru că vindem mașini, nu înseamnă că suntem mașini!

Since 2000 we've helped buyers and sellers trade used machinery through our online marketplace. We work in 9 different languages and have a team of agents here to assist you throughout the entire sale process.

Our concept: combining transparency and efficiency on an international level

Exapro is a B2B marketplace dedicated to its customers and partners. We pay great attention to our worldwide clients in order to answer their specific questions and help them complete a purchase or sale across continents. We treat all inquiries with full transparency, technical competence, and responsibility, as we believe this is the key to successful deals. We can do this because our multi-lingual agents are passionate about international trade. So inquire now to talk to an agent who speaks your language or understands your market.

This is why we stand out - why global businesses, professional end users and small companies alike choose us. We're standing by ready to talk to you and communicate with our customers on a daily basis. We're real people, not just a website.

We provide a global network of international clients and local markets, where we promote used machinery.

What we do: helping buyers and sellers of used machines

Any company, plant or professional reseller wanting to sell some of their plant equipment should register and offer their machines on the Exapro marketplace.

  1. Exapro Agents optimize all offers and promote them both online and offline 
  2. They then select the requests and only proceed with serious buyers
  3. Exapro puts the buyer and seller in touch to organize a visit on site
  4. Once the deal is made, we send a commission invoice to the seller

For more details visit our page how Exapro works.

Povestea Exapro

De mai bine de zece ani, Exapro s-a extins, adăugând noi piețe și limbi noi, cu încă mai multe planificate în următorii ani.

Exapro face echipă cu Kitmondo și Virtuoso Data pentru a lansa Valorexo, primul instrument de evaluare digitală complet automatizat din lume pentru echipamente industriale. Valorexo folosește milioane de puncte de date de preț pentru a genera rapoarte de evaluare pentru piața de utilaje second hand.

2021

Exapro cumpără de pe piață Kitmondo pentru a acoperi mai multe sectoare industriale și a servi mai bine piețele nord-americane. Își consolidează astfel serviciile de promovare pentru licitatori, deservind trafic calificat la peste 400 de licitații pe an.

2018


Exapro lansează noul său site web, oferind instrumente mai multe și îmbunătățite cumpărătorilor și vânzătorilor

2016


Turcă și rusă sunt adăugate pe site

2012

Exapro deschide două noi filiale în SUA și Costa Rica pentru a acoperi piețele americane, poloneză este adăugată pe site

2011

Cehă, germană, italiană și spaniolă sunt adăugate pe site

2007


Operațiunile sunt situate la Praga pentru a realiza dezvoltarea europeană a companiei

2005


Companie fondată în Saumur, Franța, site-ul este disponibil în engleză și franceză

2000

Scopul, cauza și credința care inspiră Exapro pentru industrie

Fiecare companie are un scop mai înalt care îi conduce viziunea și își adună părțile interesate. Fără un scop și valori, un proiect are puține șanse de a crește spre un obiectiv final: un vis care ar crea o Lume mai bună în nișa în care servește.

why exapro

Inspirat de munca lui Simon Sinek cu „cercul de aur”, Exapro și-a formulat în mod clar „DE CE” care a condus-o înainte de la crearea sa în 2000.

Conectați

Digitalizare
Orientat pe soluții și inovator
Oamenii și tehnologia combinate

Lumea industrială

Voința de a perturba
Viitorul industriei
Abordare disruptivă pentru startup

Optimizați

B2B în cadrul industriei
Plantele sunt cumpărători și vânzători
Acoperire globală

Producție globală

Toate sectoarele
Servicii noi și viitoare
Industria 5.0

Viziunea Exapro

La Exapro, comercializam și promovăm utilaje second-hand pe tot globul. Pasiunea noastră pentru mașinile uzate nu s-a întâmplat din întâmplare. La sfârșitul anilor 90, ne-am dat seama că există un decalaj major pe piață: legătura așteptată între echipamentele învechite și utilizarea potențială a acestora nu a fost executată corect și doar la nivel regional. Lumea producției ar putea beneficia enorm de pe urma unei piețe online optime pentru comercializarea de utilaje second-hand.

Fiecare mașină industrială la locul potrivit

Prin urmare, viziunea noastră este să oferim cumpărătorilor acces la mașini uzate de bună calitate la prețuri accesibile și să oferim vânzătorilor o modalitate rapidă de a găsi clienți de încredere pentru echipamentele lor. Suntem convinși că fiecare mașină ar trebui să-și îndeplinească scopul. Mașinile excedentare ale vânzătorului înseamnă oportunitatea unui cumpărător de a achiziționa echipamente industriale de marcă, reducând în același timp costurile.

Digerat și acceptat la nivel global

Abordarea noastră este orientată către client. Datorită unei echipe internaționale de Key Account Managers cu experiență, putem asigura sprijin tuturor tipurilor de clienți: entități private, mari companii de producție și chiar revânzători. Tranzacționarea la scară globală face parte din misiunea noastră, deoarece este cea mai eficientă modalitate de a conecta cumpărători și vânzători din diferite colțuri ale lumii.

Asistență umană personalizată pentru a merge mai departe pe care nu o oferă Lumea Digitală singură Suntem o echipă multinațională și multilingvă specializată în comerțul global, dar alimentată și de un interes puternic față de aspectele tehnice ale echipamentelor pe care le ajutăm să vindem sau să achiziționăm. Deși nu suntem tehnicieni, suntem aici pentru a ne asigura că cumpărătorii și vânzătorii - cei care sunt adevărații specialiști în mașini - se conectează cu succes, indiferent de distanță sau bariere.

Cele mai mari atuuri sunt partenerii noștri - cumpărători și vânzători de încredere cu care am stabilit legături de lungă durată de-a lungul anilor de prezență pe piața utilajelor second hand. Prețuim relațiile de afaceri, care este unul dintre motivele pentru care clienții noștri rămân alături de noi și oferă sau cumpără în mod repetat mașini prin intermediul platformei online Exapro.

Combinând piața cu lumea licitațiilor

Există două abordări de piață destul de diferite în domeniul mașinilor uzate:

1. abordarea pieței în care o cantitate limitată de mașini este oferită la ceea ce vânzătorul consideră că este prețul pieței. Timpul este mai puțin important decât negocierea prețului descendent.
2. licitațiile industriale în care mașinile trebuie vândute într-un interval de timp limitat la un preț crescător care reflectă cererea curentă pentru acestea.

În timp ce piața noastră deservește în mod clar prima abordare, cea din urmă este acoperită prin promoții active și specializate prin Bidsuite, soluția supremă pentru licitatorii industriali.

Suntem convinși că foarte puține utilaje merită să fie casate. Prin urmare, excludem afacerea de casare din modelul nostru de afaceri.

Viitorul pentru a îndeplini mai bine misiunea Exapro

Contribuția largă și impactul EXAPRO DE CE afirmă în mod clar că ambiția noastră este de a ne baza punctele forte pentru a îmbunătăți lumea producției. Aceasta înseamnă să adunăm toate cunoștințele noastre web, abilitățile noastre de comerț global și baza noastră de date extinsă pentru a dezvolta noi servicii perturbatoare pentru industrie în următorii ani.

Mărturii clienți: recenzii și feedback de la utilizatorii noștri

Fa cunostinta cu echipa

Astăzi, 22 de persoane ajută cumpărătorii și vânzătorii de utilaje second hand să se conecteze din întreaga lume. Fiecare membru al echipei Exapro este responsabil de un anumit sector industrial și zonă geografică.

În fiecare săptămână, agenții Exapro se ocupă de sute de întrebări, le selectează pe cele mai serioase și le propun vânzătorilor.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO

Alăturați-vă echipei internaționale Exapro

Având ani de experiență pe o piață globală, în Exapro am reușit să ne păstrăm spiritul tânăr. Căutăm în mod constant oameni proactivi și motivați cărora le place să lucreze într-un mediu internațional prietenos.

Posturi deschise în prezent

V.I.E. 12 luni+- Dezvoltarea afacerilor germane
Stagiu de 6 luni în 2021 - Calitate
Stagiu de 6 luni în 2021 - Poziție vorbitoare de germană