La Exapro, oferim o gamă variată de mașini de găurit automate și mașini de găurit cu turelă CNC folosite, esențiale pentru operațiunile de găurire de precizie din industria prelucrării metalelor. Aceste mașini sunt concepute pentru a efectua sarcini complexe de găurire cu o eficiență și o precizie ridicate, ceea ce le face ideale pentru fabricarea de componente în aplicații aerospațiale, auto și industriale. Mașinile noastre de găurit cu turelă variază ca preț de la €10.000 pentru modelele de bază la €150.000 pentru unitățile avansate, de mare capacitate, de la mărci de top precum Haas, Mazak, DMG Mori și Fanuc. Fiecare mașină are specificații unice, cum ar fi viteza fusului, configurația turelei, numărul de poziții pentru unelte și nivelul de automatizare, asigurându-se că acestea răspund nevoilor dumneavoastră specifice de producție.

În momentul selectării unei mașini de găurit automate sau cu turelă CNC, luați în considerare factori cheie precum tipul de materiale prelucrate, precizia de găurire necesară, volumul de producție și ușurința de programare și întreținere. Aceste elemente sunt esențiale pentru obținerea unor rezultate de găurire de înaltă calitate, optimizarea eficienței producției și minimizarea costurilor operaționale. Investiția în mașinile noastre de găurit cu turelă uzate nu numai că oferă acces la echipamente de top la prețuri semnificativ reduse, dar sprijină și practicile durabile prin extinderea ciclului de viață al utilajelor durabile. Aveți încredere în angajamentul Exapro de a oferi servicii excelente clienților și găsiți mașina de găurit perfectă pentru a vă îmbunătăți operațiunile de prelucrare a metalelor.

Explorați listele Exapro’s astăzi pentru a descoperi mașini de găurit automate și CNC cu turelă fiabile care oferă performanțe și valoare excepționale pentru nevoile dvs. de găurire de precizie

Jinan Sunrise TSWZ1250 De valoare Program de lucru redus

An: 2017

Ø gaurire 33.5 mm
CNC
Lățimea mesei 600 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 1250 mm
Viteza axului 650 rpm

Mașină de găurit turelă automată/ CNC Shandong Fin SWZ2700-CNC De valoare

An: 2012

Ø gaurire 30 mm
CNC
Viteza axului 560 rpm
Tip CNC
Lungimea mesei 12000 mm
Conicitatea axului

Mașină de găurit turelă CNC FEHLMANN PICOMAX 100

An: 1988

Ø gaurire 30 mm
CNC Heidenhain TNC
Lățimea mesei 500 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 1570 mm
Viteza axului 4000 rpm

Mașină de găurit turelă automată/ CNC SAMAG TFZ 3L-1.500 Program de lucru redus

An: 2015

Ø gaurire 40 mm
CNC Heidenhain ITN
Lățimea mesei 1800 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 1800 mm
Viteza axului 6000 rpm

Mașină de găurit turelă automată/ CNC Cheto 3000

An: 2014

CNC
Lățimea mesei 1800 mm
Conicitatea axului
Lungimea mesei 1800 mm
Viteza axului 6000 rpm

Mașină de găurit turelă automată/ CNC HDT SERIES FCF 1024FT

An: 2912

Ø gaurire 29.972 mm
CNC FAGOR 8070
Lățimea mesei 1016 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 1198.88 mm
Viteza axului 7000 rpm

Mașină de găurit turelă automată/ CNC DMC SLOVAKIA DKM D7 CNC

An: 2023

Tip CNC
Conicitatea axului
CNC SZGH 1000MDi E

Linii automate de foraj cnc FICEP 3003/12 GDD pentru grinzi sudate și structuri sudate

An: 2016

Ø gaurire 40 mm
CNC
Conicitatea axului
Tip automat
Viteza axului 5000 rpm
Putere 31 kW

Mașină de găurit turelă automată/ CNC Akyapak ADM 1200

An: 2008

Ø gaurire 40 mm
CNC Siemens
Conicitatea axului BT40
Tip CNC
Viteza axului 3000 rpm
Putere 22 kW


TOS KUŘIM FUQ 125 -W/3

An: 2007

Tip CNC
Viteza axului 4000 rpm
Putere 77 kW
CNC Heidenhain TNC
Conicitatea axului ISO 50

Kaltenbach -

An: 1996

Ø gaurire 50 mm
Viteza axului 1000 rpm
Putere 25 kW
CNC
Conicitatea axului ISO 40 MC4


Ficep Vanguard 1103 DDV + K100L

An: 2016

Ø gaurire 40 mm
CNC
Conicitatea axului ISO 40
Tip CNC
Viteza axului 5000 rpm
Putere 17 kW

unimatic 4FFT25

An: 2008

CNC
Conicitatea axului

Mașină de găurit turelă automată/ CNC TBT TE 30-500 CNC

An:

Ø gaurire 30 mm
CNC SIEMENS 805 M
Conicitatea axului
Tip CNC
Viteza axului 4500 rpm
Putere 25 kW


Brother TC 324 ROTOPALLET

An: 1995

Ø gaurire 630 mm
CNC 630
Lățimea mesei 300 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 500 mm
Viteza axului 10000 rpm

Peddinghaus TDK 1 000/9 E

An:

Ø gaurire 40 mm
CNC
Conicitatea axului
Tip automat
Lungimea mesei 17000 mm

MAS Kovosvit n.p. VXR 50 - MEFI CNC 859

An:

Ø gaurire 50 mm
CNC MEFI CNC 859
Lățimea mesei 830 mm
Tip CNC
Lungimea mesei 500 mm
Conicitatea axului


Precizie și eficiență: Un ghid cuprinzător pentru mașinile de găurit automate și cu turelă CNC

Mașinile de găurit automate și CNC cu turelă sunt instrumente indispensabile în industria prelucrării metalelor, oferind precizie ridicată, eficiență și versatilitate. Aceste mașini sunt concepute pentru a face față cu ușurință operațiunilor complexe de găurire, ceea ce le face ideale pentru producție, industria aerospațială, industria auto și alte aplicații industriale. Înțelegerea diferitelor tipuri, caracteristici și considerente pentru achiziționarea mașinilor de găurit automate și cu turelă CNC vă poate spori semnificativ capacitățile de producție. Exapro, o piață online de top pentru utilaje industriale uzate, oferă o selecție diversă a acestor mașini, oferind întreprinderilor acces la echipamente de înaltă calitate la prețuri competitive.

Tipuri de mașini de găurit cu turelă automate și CNC

Mașinile de găurit automate și CNC cu turelă vin în diverse configurații pentru a satisface nevoile industriale specifice. Iată’o prezentare generală a principalelor tipuri:

Mașini automate de găurit cu turelă

Mașinile automate de găurit cu turelă sunt concepute pentru sarcini repetitive de găurire, în care mașina poate fi configurată pentru a efectua mai multe operații cu o intervenție umană minimă. Aceste mașini sporesc productivitatea prin automatizarea procesului de găurire.

  • Mașini de găurit automate cu un singur fus: Dispun de un singur fus pentru găurire, potrivite pentru sarcini simple și repetitive. Aceste mașini sunt ideale pentru operațiunile care necesită o producție de mare viteză a pieselor identice.
  • Mașini de găurit automate cu mai multe fusuri: Echipate cu mai multe fusuri, care permit găurirea simultană a mai multor găuri. Această configurație este ideală pentru producția de masă și reduce timpul de ciclu.

Mașini de găurit cu turelăCNC

Mașinile de găurit cu turelă CNC (control numeric computerizat) sunt echipate cu comenzi computerizate avansate care permit operațiuni de găurire precise și complexe. Aceste mașini sunt foarte versatile și capabile să gestioneze o gamă largă de sarcini de găurire.

  • Mașini de găurit verticale cu turelă CNC: Dispun de o orientare verticală a fusului, potrivită pentru găurirea verticală a pieselor de lucru. Ideale pentru aplicații care necesită precizie și modele de găuri complexe.
  • Mașini de găurit orizontale cu turelă CNC: Dispun de o orientare orizontală a fusului, potrivite pentru găurirea găurilor orizontale. Aceste mașini sunt utilizate în mod obișnuit în industria auto și aerospațială pentru găurirea în piese mari și grele.
  • Mașini de găurit cu turelă CNC multi-axă: Echipate cu mai multe axe, permițând operațiuni complexe de găurire din unghiuri diferite. Aceste mașini sunt ideale pentru sarcini de găurire complexe și de înaltă precizie.

Caracteristici și specificații cheie

În momentul selectării unei mașini de găurit cu turelă automată sau CNC, este esențial să luați în considerare caracteristicile și specificațiile specifice pentru a vă asigura că mașina îndeplinește cerințele dvs. operaționale. Factorii cheie includ:

Capacitatea de găurire

Capacitatea de găurire a mașinii determină dimensiunea maximă a găurii pe care o poate fora. Asigurați-vă că mașina poate face față cerințelor dvs. specifice privind grosimea materialului și diametrul găurii. Listele Exapro’s oferă specificații detaliate privind capacitatea de găurire, ajutându-vă să găsiți o mașină care să corespundă nevoilor dvs.

Viteza și puterea fusului

Viteza și puterea fusului sunt esențiale pentru determinarea eficienței și eficacității procesului de găurire. Vitezele mai mari ale axului și puterea nominală permit operațiuni de găurire mai rapide și mai precise. Luați în considerare utilajele cu opțiuni de viteză variabilă pentru o mai mare flexibilitate.

Automatizare și control

Sistemele avansate de automatizare și control sporesc precizia, consecvența și eficiența operațiunilor de găurire. Caracteristici precum setările programabile, interfețele cu ecran tactil, monitorizarea în timp real și ajustările automate pot crește semnificativ productivitatea și pot asigura o calitate constantă a produselor. Mașinile CNC, în special, oferă capacități avansate de control pentru sarcini complexe de găurire.

Utilajul și capacitatea turelei

Capacitatea turelei se referă la numărul de unelte pe care mașina le poate ține și între care poate comuta în timpul operațiunilor. Capacitățile mai mari ale turelei permit procese de prelucrare mai versatile și mai eficiente, reducând nevoia de schimbare manuală a sculelor.

Calitatea construcției și durabilitatea

Durabilitatea și calitatea de construcție a mașinii sunt esențiale pentru eficiența operațională pe termen lung. Mașinile construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul călit și aliajele robuste, sunt mai rezistente la uzură și rupere. Proiectele ușor de întreținut și componentele accesibile simplifică întreținerea, reducând timpii morți și costurile operaționale. Exapro oferă informații despre starea și istoricul de întreținere al utilajelor folosite, ajutând la luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

Mărci de top în domeniul mașinilor de găurit automate și CNC cu turelă

Mărcile de renume asigură o calitate superioară și un suport mai bun. Iată câteva mărci de top de pe piața mașinilor de găurit automate și cu turelă CNC:

  • DMG MORI: Cunoscută pentru mașinile sale de înaltă precizie și inovatoare, DMG MORI oferă soluții robuste potrivite pentru diverse aplicații industriale.
  • Haas Automation: Renumite pentru tehnologia lor durabilă și avansată, mașinile Haas sunt populare în industria prelucrării metalelor.
  • Mazak: Oferă o gamă de mașini de găurit cu turelă CNC de înaltă performanță, cunoscute pentru fiabilitatea și eficiența lor în aplicații solicitante.
  • Doosan: Oferă mașini de găurit versatile caracterizate prin eficiență și robustețe, potrivite pentru operațiuni la scară largă.
  • Okuma: Cunoscută pentru utilajele de înaltă calitate concepute pentru găurire de precizie și de mare viteză, ideale pentru producția complexă și de volum mare.

Exapro dispune de echipamente de la aceste și alte mărci de renume, asigurând accesul la utilaje fiabile și bine susținute.

Prețul mașinilor de găurit cu turelă automate și CNC folosite

Costul mașinilor de găurit automate și cu turelă CNC folosite variază foarte mult în funcție de factori precum vârsta, starea, marca și caracteristicile specifice. În general, prețurile pot varia de la câteva mii la câteva sute de mii de dolari. De exemplu, o mașină de găurit cu turelă CNC Haas folosită poate avea un preț cuprins între 20.000 și 50.000 de dolari, în timp ce o mașină multiaxială DMG MORI high-end poate costa între 100.000 și 300.000 de dolari. Piața Exapro’s oferă o gamă largă de opțiuni de preț, oferind transparență și oferte competitive pentru cumpărători.

Concluzie

Mașinile de găurit cu turelă automate și CNC sunt instrumente esențiale în industria prelucrării metalelor, oferind soluții eficiente și fiabile pentru operațiunile complexe de găurire. Prin înțelegerea diferitelor tipuri de mașini și a factorilor cheie care trebuie luați în considerare la cumpărare, întreprinderile pot lua decizii în cunoștință de cauză care să le îmbunătățească capacitățile operaționale. Exapro oferă o platformă cuprinzătoare pentru procurarea de utilaje uzate de înaltă calitate, oferind liste detaliate și prețuri competitive. Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină de găurit automată, de o mașină de găurit verticală cu turelă CNC sau de o mașină de găurit CNC cu mai multe axe, inventarul extins al Exapro’s și interfața ușor de utilizat facilitează găsirea echipamentului potrivit pentru nevoile dumneavoastră.