Descriere
Mașini de temperat automate profesionale KADZAMA cu volumul rezervorului, care conține până la 20 kg de ciocolată. Aceeași funcționalitate și același design:
Sistem de control analogic fiabil;
Viteză mare de dizolvare a ciocolatei;
Controlul debitului de ciocolată prin intermediul unui dozator volumetric practic cu pedală;
Sistem de răcire încorporat;
Compact;
Masă vibratoare de joasă tensiune inclusă.
Aparatul este proiectat astfel încât ciocolata să fie întotdeauna în stare pre-cristalizată (temperată), circulând într-o buclă. Temperatura ciocolatei în rezervor este de 45ºC. Răcirea are loc într-un anumit punct al fluxului din interiorul mașinii, ceea ce creează o sămânță pentru temperare. La ieșirea din mașină, ciocolata are 31ºC. Supra-cristalizarea nu poate avea loc în astfel de condiții și stabilitatea ciocolatei este menținută.
O caracteristică importantă a ATM-urilor noastre este burghiul metalic, care, spre deosebire de cele din plastic, este mai sigur pentru fabricarea ciocolatei și nu dă arome sau mirosuri suplimentare. Nu este nevoie să scoateți șurubul în timpul curățării în profunzime a aparatului pentru a trece la un alt tip de ciocolată (de exemplu, de la neagră la albă).
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca această descriere să fi fost tradusă automat. Contactați-ne pentru mai multe informații. Informatiile acestui anunt sunt doar orientative. Exapro recomandă să verificați detaliile cu vânzătorul înainte de o achiziție