Descriere
Producția de tomate:
Evaporare totală: 16,665 kg/oră
Produs concentrat la 30°Brix: 3.335 kg/oră
Consumul de abur: 6.600 kg/oră
Consumul de apă la 20°C: 210 m³/oră
Putere instalată: 281 kW
Capacități de lucru în fructe:
Manzini MM500, cu efect triplu, este proiectat teoretic pentru a procesa 10.000 kg/oră de fructe mediteraneene. Echipamentul constă din următoarele schimbătoare de căldură:
Primul efect (produs concentrat, abur în serviciu).
Configurație: 128 de tuburi de 32 mm, cu o lungime de 4 metri
Suprafața: 52 m²
Condiții teoretice de funcționare: abur la 120°C, produs la 75°C.
Al doilea efect (produs semi-concentrat, abur în serviciu din primul efect)
Configurație: 232 de tuburi de 32 mm, cu o lungime de 5 metri
Suprafața: 116 m²
Condiții teoretice de funcționare: abur la 75°C, produs la 65°C
Al treilea efect (produs proaspăt, abur în funcțiune de la al doilea efect)
Configurație: 242 de tuburi de 32 mm, în lungime de 5 metri
Suprafață: 121 m²
Condiții teoretice de funcționare: abur la 65°C, produs la 55°C
Acest concentrator este conceput pentru a optimiza procesul de concentrare, maximizând eficiența evaporării și minimizând consumul de resurse.
Marca Manzini
Model MM500
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca această descriere să fi fost tradusă automat. Contactați-ne pentru mai multe informații. Informatiile acestui anunt sunt doar orientative. Exapro recomandă să verificați detaliile cu vânzătorul înainte de o achiziție