La Exapro, oferim o selecție cuprinzătoare de containere folosite, esențiale pentru manipularea eficientă a materialelor într-o varietate de industrii, inclusiv producția, logistica, procesarea alimentelor și mineritul. Aceste sisteme sunt concepute pentru a transporta materiale și produse fără probleme și eficient, sporind productivitatea și fluxul operațional. Transportoarele noastre variază ca preț de la €1.000 pentru modelele de bază la €50.000 pentru unități avansate, de mare capacitate, de la mărci de top precum FlexLink, Dorner, Hytrol și Bosch Rexroth. Fiecare sistem de transport are specificații unice, cum ar fi tipul de transportor (cu bandă, cu role, cu lanț, cu șurub), capacitatea de încărcare, viteza și nivelul de automatizare, asigurându-se că acestea îndeplinesc cerințele dumneavoastră specifice.

La selectarea unui transportor, luați în considerare factori cheie precum tipul de materiale transportate, capacitatea de încărcare necesară, viteza, configurația sistemului și integrarea cu echipamentele existente. Aceste elemente sunt cruciale pentru optimizarea fluxului de materiale, reducerea manipulării manuale și asigurarea eficienței operaționale. Investiția în transportoarele noastre uzate nu numai că oferă acces la echipamente de înaltă calitate la prețuri semnificativ reduse, dar sprijină și practicile durabile prin extinderea ciclului de viață al utilajelor durabile. Aveți încredere în angajamentul Exapro de a oferi servicii excelente clienților și găsiți sistemul de transport perfect pentru a vă îmbunătăți procesele de manipulare a materialelor.

Explorați listele Exapro’s astăzi pentru a descoperi transportoare de încredere care oferă performanțe excepționale și valoare pentru nevoile dumneavoastră de manipulare a materialelor industriale.

Transportor Conveyor -

An: 2000

Lungimea pasajului 9860 mm
Lățimea pasajului 940 mm

Transportor PRODEX SCEINDER

An: 2017

SET DE TRANSPORTOARE CU ROLE LIBERE ȘI ELECTRICE, CU UNUL ȘI DOUĂ NIVELURI. UN SET DE RAFTURI DINAMICE. ECHIPAMENTE FOARTE RECENTE.


Transportor DITES-VÁHY M 270/1500

An: 2014

Lungimea pasajului 1500 mm
Lățimea pasajului 270 mm

1.790 EUR

Vezi produsul

CZ Republica Cehă


Mașini alimentare ACB SW0008074 Intelegere avantajoasa

An:

Lungimea pasajului 4000 mm
Lățimea pasajului 350 mm

Lăcustele Cerip CBSOT3 și pâlnia

An: 2016

Lungimea pasajului 9200 mm
Lățimea pasajului 500 mm

Posimat conveyor

An: 2015

Lungimea pasajului 2900 mm
Lățimea pasajului 1000 mm

Transportor Беларусь 111

An:

Lungimea pasajului 3.38 mm
Lățimea pasajului 0.33 mm

Unknown Powered flexible conveyors

An:

Lungimea pasajului 3750 mm
Lățimea pasajului 610 mm

Transportor Transnorm - Honeywell Transnorm a courbe

An: 2019

Buna ziua. Avem 21 de transportoare cu bandă curba Transnorm de vinde. Sunt noi (tocmai instalate pe sistemul de convoyer în 2019) dar nu le folosim niciodată din cauza COVID 19, proiectul nostru a fost anulat. Am toate detaliile pe o poză în care aveți toate numerele de serie și gradele de curbă pentru fiecare transportor Fiecare transportoare cu bandă …

Revenirea piesei de prelucrat BARGSTEDT TFU 02/L/33/67

An: 1991

Această piesă de lucru a fost fabricată în 1991. Este prevăzut cu un Luftkissentisch și două benzi transportoare acționate, completate de un Auslaufröllchentisch. Funcționând la 380V/50Hz/16A, cu o tensiune de control de 220V, acest BARGSTEDT TFU 02/L/33/67 reprezintă un accesoriu robust pentru orice atelier. Pentru mai multe informații despre această mașină de prelucrare a lemnului, vă rugăm să ne contactați. …

- Convoyeur inverted U

An: ~ 2000

Lungimea pasajului 3000 mm
Lățimea pasajului 55 mm

Transportor Krones MultiCo

An:

Lungimea pasajului 16000 mm

Self Made 0001

An: 2022

Lungimea pasajului 300 mm
Lățimea pasajului 1900 mm

Transportor Atlantis -

An: 2019

Lungimea pasajului 1850 mm
Lățimea pasajului 760 mm

Bike Machinery Bicycle assembly line Type B

An: 2019

Lungimea pasajului 16000 mm
Lățimea pasajului 400 mm

Pack Service (Marchesini) PS233

An:

Lungimea pasajului 1000 mm
Lățimea pasajului 340 mm

Hitec KBS

An: 2019

Hitec KBS Sistem de curea de lovire Putere : 0.8 Kw Este în stare excelentă Îndepărtarea corpurilor străine dintr-o gamă largă de salate tăiate, frunze mici și micro și legume preparate cu o manipulare foarte delicată a produsului, KBS îndepărtează eficient insectele, muștele, pietrele, lemnul, plasticul etc. și este un sistem foarte rentabil și eficient care este potrivit pentru funcționarea …


ANON Sortiertisch

An: 2020

Lungimea pasajului 4000 mm
Lățimea pasajului 1500 mm


Streamlining Material Handling: Un ghid cuprinzător al transportoarelor

Transportoarele sunt indispensabile în diverse industrii, eficientizând deplasarea materialelor și a produselor în cadrul unei instalații. Acestea sporesc productivitatea, reduc costurile cu forța de muncă și îmbunătățesc eficiența operațională. Înțelegerea tipurilor, caracteristicilor și considerentelor cheie pentru achiziționarea de transportoare vă poate îmbunătăți semnificativ procesele de manipulare a materialelor. Exapro, o piață online de top pentru utilaje industriale uzate, oferă o gamă largă de transportoare, oferind acces la echipamente de înaltă calitate la prețuri competitive.

Tipuri de transportoare

Transportoarele vin în diferite tipuri și configurații pentru a satisface nevoile industriale specifice. Iată’o prezentare generală a principalelor tipuri:

Transportoare cu bandă

Transportatoarele cu bandă sunt cel mai comun tip, folosind o bandă continuă pentru a deplasa materialele.

 • Transportoare cu bandă plată: Utilizate pentru transportul produselor în linie dreaptă. Ideal pentru manipularea generală a materialelor.
 • Transportoare cu bandă înclinată/declinată: Proiectate pentru a deplasa produse în sus sau în jos între niveluri. Potrivit pentru aplicații de depozitare și distribuție.

Transportoare cu role

Transportoarele cu role constau dintr-o serie de role care facilitează deplasarea materialelor.

 • Transportoare cu role gravitaționale: Utilizează gravitația pentru a deplasa materialele pe o pantă. Perfect pentru articole ușoare până la cele de greutate medie.
 • Transportoare cu role motorizate: Utilizează motoare pentru a acționa rolele, permițând o mișcare controlată. Potrivit pentru articole grele sau voluminoase.

Transportoare cu lanț

Transportatoarele cu lanțuri utilizează lanțuri legate pentru a deplasa încărcături grele.

 • Transportoare cu lanț de tracțiune: Trag materialele de-a lungul unei jgheaburi. Ideal pentru materiale în vrac, cum ar fi cereale și cărbune.
 • Transportoare cu lanț cu lamele: Utilizați lamele atașate la lanț pentru deplasarea articolelor cu forme neregulate.

Transportoare cu șurub

Transportatoarele cu șurub utilizează un element de șurub elicoidal pentru a deplasa materialele.

 • Transportoare orizontale cu șurub: Mută materialele într-o direcție orizontală. Se utilizează pentru transportul materialelor granulare sau lichide.
 • Transportoare cu șurub înclinat: Funcționează la o înclinație pentru a deplasa materialele în sus. Potrivit pentru aplicații de manipulare în vrac.

Transportoare vibrante

Transportatoarele vibratoare utilizează mișcarea vibratorie pentru a deplasa materialele.

 • Transportoare vibratoare liniare: Mută materialele pe o traiectorie liniară. Ideale pentru aplicații de criblare și sortare.
 • Transportoare vibrante spiralate: Mută materialele într-o traiectorie în spirală, adesea utilizate pentru răcire sau uscare.

Transportoare pneumatice

Transportatoarele pneumatice utilizează presiunea aerului sau vidul pentru a deplasa materialele printr-o conductă.

 • Transportoare pneumatice cu fază diluată: Mută materialele la viteză mare și presiune scăzută. Potrivit pentru materiale ușoare.
 • Transportoare pneumatice cu fază densă: Mută materiale la viteză mică și presiune mare. Ideal pentru materiale grele sau abrazive.

Exapro oferă o varietate a acestor transportoare, asigurându-se că întreprinderile pot găsi echipamente care să răspundă nevoilor lor operaționale specifice.

Caracteristici și specificații cheie

La selectarea unui transportor, este esențial să luați în considerare caracteristicile și specificațiile specifice pentru a vă asigura că utilajul îndeplinește cerințele operaționale. Factorii cheie includ:

Capacitatea de încărcare

Capacitatea de încărcare a conveiorului determină greutatea maximă pe care o poate suporta. Asigurați-vă că banda transportoare poate acomoda cerințele dvs. specifice privind materialele. Listele Exapro’s oferă specificații detaliate privind capacitatea de încărcare, ajutându-vă să găsiți o mașină care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Viteza și debitul

Viteza și debitul transportoarelor au impact asupra eficienței generale a producției. Transportoarele de mare viteză sunt esențiale pentru operațiunile pe scară largă, în timp ce transportoarele mai lente pot fi suficiente pentru producții mai mici. Luați în considerare viteza conveiorului (măsurată în picioare pe minut) pentru a vă asigura că îndeplinește cerințele volumului de producție.

Material și construcție

Materialul de construcție al conveiorului are impact asupra durabilității și adecvării acestuia pentru diferite medii. Oțelul inoxidabil este ideal pentru procesarea alimentelor și produse farmaceutice, în timp ce oțelul rezistent este potrivit pentru aplicații industriale. Asigurați-vă că banda transportoare este construită pentru a rezista condițiilor dvs. specifice de operare.

Automatizare și control

Sistemele avansate de automatizare și control sporesc precizia, consecvența și eficiența în manipularea materialelor. Caracteristici precum setările programabile, interfețele cu ecran tactil, monitorizarea în timp real și ajustările automate pot crește semnificativ productivitatea și pot asigura un flux constant de materiale. Platforma Exapro’include mașini cu diferite niveluri de automatizare, permițându-vă să găsiți echilibrul corect între funcționalitate și ușurință în utilizare.

Menținerea și siguranța

Facilitatea întreținerii și caracteristicile de siguranță sunt esențiale pentru eficiența operațională pe termen lung. Căutați transportoare cu design ușor de curățat, componente accesibile și caracteristici de siguranță precum butoane de oprire de urgență și gărzi pentru protejarea operatorilor.

Mărci de top în domeniul transportoarelor

Mărcile de renume asigură o calitate superioară și un suport mai bun. Iată câteva mărci de top de pe piața transportoarelor:

 • Dorner: Cunoscut pentru transportoarele sale de înaltă precizie și inovatoare, Dorner oferă soluții robuste potrivite pentru diverse aplicații industriale.
 • FlexLink: Renumit pentru sistemele sale de transportoare modulare și flexibile, FlexLink oferă soluții eficiente și scalabile.
 • Hytrol: Oferă o gamă largă de transportoare cunoscute pentru fiabilitate și durabilitate, potrivite pentru diverse aplicații de manipulare a materialelor.
 • Interroll: Cunoscute pentru tehnologia avansată și eficiență, transportoarele Interroll’s sunt ideale pentru sistemele automate de manipulare a materialelor.
 • Intralox: Specializată în transportoare modulare cu bandă din plastic, oferind soluții fiabile și igienice pentru procesarea și ambalarea alimentelor.

Exapro oferă echipamente de la aceste și alte mărci de renume, asigurând accesul la utilaje fiabile și bine susținute.

Prețul transportoarelor folosite

Costul transportoarelor uzate variază foarte mult în funcție de factori precum vârsta, starea, marca și caracteristicile specifice. În general, prețurile pot varia de la câteva sute la câteva zeci de mii de dolari. De exemplu, un transportor cu bandă Dorner folosit poate avea un preț cuprins între 1.000 și 5.000 de dolari, în timp ce un sistem de transport modular FlexLink high-end poate costa între 10.000 și 50.000 de dolari. Piața Exapro’s oferă o gamă largă de opțiuni de preț, oferind transparență și oferte competitive pentru cumpărători.

Concluzie

Transportoarele sunt instrumente esențiale în diverse aplicații industriale, oferind soluții eficiente și fiabile pentru manipularea materialelor. Prin înțelegerea diferitelor tipuri de transportoare și a factorilor cheie care trebuie luați în considerare la cumpărare, întreprinderile pot lua decizii în cunoștință de cauză care să le îmbunătățească capacitățile operaționale. Exapro oferă o platformă cuprinzătoare pentru procurarea de utilaje uzate de înaltă calitate, cu liste detaliate și prețuri competitive. Indiferent dacă aveți nevoie de un transportor cu bandă, un transportor cu role, un transportor cu lanț, un transportor cu șurub, un transportor vibrator sau un transportor pneumatic, inventarul extins al Exapro’s și interfața ușor de utilizat facilitează găsirea echipamentului potrivit pentru nevoile dumneavoastră.