Cum să vinzi utilajele tale second hand cu Exapro

Incepe sa vinzi

De ce să vinzi pe Exapro

La fel ca 40 000 de profesioniști, găsiți cumpărători calificați pentru mașinile dvs. pe piața industrială Exapro

best price

Obțineți cel mai bun preț de piață posibil

added commission

Plătiți comisionul nostru adăugat numai dacă vindeți

support

Bucurați-vă de asistența personală din partea unui agent dedicat

visibility offers

Beneficiați de una dintre cele mai înalte vizibilitate online

leads

Obțineți numai clienți potențiali calificați

Dealeri sau manageri de fabrică: publicați-vă mașinile gratuit și atrageți imediat cumpărători

Promovați online mașinile dvs. folosite, generați clienți potențiali calificați și vindeți eficient la cel mai bun preț de piață posibil cu Exapro. Nu numai că veți beneficia de una dintre cele mai mari vizibilități per anunț de pe piață (150 de vizualizări anual), dar veți beneficia de sprijin personal de la un agent Exapro dedicat care să vă ajute cu optimizarea listării, calificarea solicitărilor și încheierea efectivă a vânzării. .

3 000 000 de vizitatori profesioniști în fiecare an

Comisionul Exapro este adăugat la prețul dvs. și plătit numai dacă vindeți prin piață. Fără nicio taxă inițială sau exclusivitate necesară, acesta este cel mai bun mediu de vânzare disponibil pe piață. Puteți să vă gestionați cu ușurință contul și să adăugați câte anunțuri doriți. Echipa vă optimizează ofertele pentru toate limbile și caută în mod activ cumpărători prin rețelele Exapro.

Așa că, dacă aveți mașini second hand de vânzare, nu căutați mai departe, sunteți în locul potrivit!

Alăturați-vă Exapro Marketplace

Plateste comisionul doar daca vinzi

Exapro își adaugă comisionul pe lângă prețul dvs. de vânzare:

15%

(min. 1000€)
Sunteți dealer de mașini?
Faceți clic aici pentru a vedea cum să colaborați cu Exapro

Acest lucru permite agenților Exapro să deschidă negocieri cu potențiali și să califice cumpărători adevărați pentru utilajele dumneavoastră.

Fiind investit în fiecare vânzare, Exapro vă permite să obțineți cel mai bun preț de vânzare posibil pentru mașina dvs. Scopul este simplu: găsiți cumpărători serioși pentru mașina dvs. la un preț corect de piață.

Ai nevoie de un exemplu mai clar?

Prețul dorit: 17.000 EUR
Prețul la care îl vom face publicitate: 20.000 EUR
Comisionul nostru: 3 000 EUR

Simulați prețul mașinii dvs

Comision Pret cu comision

Te întrebi cât de mult ar trebui să ceri pentru mașina ta?

Exapro a dezvoltat un algoritm de stabilire a prețurilor pentru a asigura prețuri realiste pentru utilajele de pe piață.

N-ai idee despre prețul pieței? Vă putem ajuta să stabiliți prețul optim pentru utilajele dvs.

Cum să-ți vinzi utilajele uzate prin Exapro?

Fără taxe, înregistrare ușoară, listare imediată, solicitări primite rapid: nu mai ezitați

Enumerați o mașină
Ca prim pas, un vânzător listează mașina pe care dorește să o vândă pe site-ul nostru. Preluăm de acolo, traducând lista în 9 limbi diferite, astfel încât potențialii cumpărători din întreaga lume să poată găsi mașina. Toate acestea gratuit.

1

Agent Exapro gestionează înregistrarea
De aici înainte, un agent Exapro dedicat gestionează listarea, promovând-o pe site-ul nostru și către cumpărătorii înregistrați din industria relevantă. Acest lucru optimizează procesul de vânzare și asigură cea mai mare expunere posibilă pentru mașină.

2

Cumpărătorii Răsfoiți site-ul Exapro
Datorită vizibilității noastre mari online, atragem în fiecare lună peste 300.000 de potențiali cumpărători, care răsfoiesc catalogul nostru extins de oferte. Cumpărătorii au acces la oferte de la peste 10.000 de vânzători din întreaga lume.

3

Agent Exapro se ocupă de întrebările cumpărătorilor
Agentul Exapro dedicat se ocupă de toate întrebările cumpărătorilor – răspunzând întrebărilor și furnizând informații tehnice despre mașină, precum și ajutând la comunicarea multilingvă. În același timp, agentul stabilește cine sunt cei mai serioși și mai calificați cumpărători, scutind vânzătorii de a filtra prin Oportunitati.

4

Agentul Exapro conectează cumpărătorul și vânzătorul
După ce a determinat cei mai calificați cumpărători, agentul îi pune în contact cu vânzătorul. Apoi comunică direct unul cu celălalt pentru a aranja vizualizarea mașinii la fața locului.

5

Încheia vânzarea
După ce vizitează mașina, cumpărătorul și vânzătorul închid direct afacerea. E la fel de ușor Începe azi.

6

Mărturii clienți: recenzii și feedback de la utilizatorii noștri

5 chei pentru a vinde cu succes pe Exapro

Vă întrebați cum să vă creșteți șansele de a vinde pe Exapro? Am analizat mii de oferte făcute prin piața noastră în ultimii ani pentru a găsi aceste 5 elemente fundamentale. Iată ce vă va ajuta să profitați la maximum de vânzarea online de utilaje second hand.

1. Aveți poze grozave

Pe Exapro, o listă cu 10 imagini are de 15 ori mai multe șanse de a se vinde decât o înregistrare cu 3 imagini. Deci, a avea poze grozave este punctul de plecare pentru a-ți crește șansele de a vinde. Asigurați-vă că imaginile arată clar echipamentul, cu iluminare bună și focalizare. Încercați, de asemenea, să vă arătați mașinile din toate părțile posibile, cu imagini în prim plan, precum și cu fotografii generale, pentru a le permite cumpărătorilor să obțină o imagine de ansamblu clară a condițiilor exterioare ale mașinii. Odată ce ați terminat, treceți la interiorul mașinii: imaginile zonei de prelucrare, mesei, transportorului etc... vor ajuta cumpărătorii să evalueze starea echipamentului dumneavoastră. Atunci amintiți-vă, cu cât mai multe imagini, cu atât sunt mai multe șanse de a vinde, așa că nu uitați să includeți poze cu accesoriile precum scule, matrițe, piese de schimb, etc... Pe Exapro puteți încărca câte poze doriți.

photos

2. Alegeți categoria potrivită

Pe Exapro, 70% dintre cumpărători folosesc căutarea pe categorii, așa că alegerea categoriei potrivite este esențială pentru a face echipamentul dvs. folosit vizibil pentru cumpărători. Am muncit din greu pentru a pune la punct un sistem de clasificare sofisticat, care să aibă sens pentru cumpărători și vânzători. Un bun exemplu este categoria „strung”. Majoritatea piețelor folosesc o categorie generică de „strung”, dar aici, la Exapro, am împărțit-o în 9 categorii de strung. De ce? Pentru că un strung vertical cu turelă nu este același lucru cu un strung de tip elvețian. Așadar, luați câteva secunde în plus pentru a selecta cu atenție categoria înregistrării dvs., pentru a o face ușor de găsit pentru cumpărătorii relevanți.

category

3. Scrieți o descriere detaliată

Când scrieți descrierea dvs. ar trebui să luați în considerare 2 puncte:
Cumpărătorii sunt mult mai probabil să întrebe dacă au încredere în înregistrările dvs. - așa că oferind multe detalii despre starea, opțiunile, întreținerea, utilizarea și motivul pentru care vă vindeți mașinile, vă va face înregistrările mai demne de încredere. Descrierea mai lungă face înregistrările dvs. mai vizibile - motorul nostru intern de căutare, precum și Google sau Bing utilizează conținutul descrierii pentru a vă afișa înregistrările în paginile cu rezultatele căutării. Cu cât descrierea dvs. va fi mai bogată în cuvinte cheie și mai detaliată, cu atât înregistrările dvs. se vor clasa mai bine în rezultate În general, iată ce trebuie să știe cumpărătorii noștri înainte de a cumpăra: La ce a fost folosit mașina?
Cum a fost întreținut?
Câte ore/rulări are?
Este de prima mână?
Este vizibil în producție?
Care sunt parametrii tehnici (fișa tehnică)?
Ce este inclus cu mașina (piese, accesorii)?
Care sunt condițiile de vânzare? Este inclusă încărcarea pe camion/container?
Care sunt dimensiunile și greutatea?
Răspunde la toate aceste întrebări în descrierea ta pentru a te asigura că ai totul acoperit!

description

4. Împărtășiți prețul de la început

Înregistrările cu un preț afișat online au șanse de 3 ori mai mari să se vândă decât înregistrările fără preț afișat. Afișarea prețului dvs. online atrage cumpărători mult mai calificați decât pe alte listări, deoarece se întreabă știind cât doriți pentru echipamentul dvs. Desigur, este întotdeauna bine să păstrați o marjă pentru o reducere, deoarece acest lucru tinde să se întâmple atunci când aveți de-a face cu mașini uzate. Studiul nostru arată că la ofertele făcute prin intermediul pieței noastre, reducerea medie a fost de 11%.

price

5. Fii receptiv

Când un cumpărător face o întrebare pe înregistrarea dvs., el a făcut, în medie, același lucru pentru alte 4 înregistrări. Răspunsul la o întrebare face ca oferta ta să iasă în evidență în comparație cu celelalte. Este, de asemenea, un serviciu mai bun pentru clienți oferit cumpărătorului, care creează încredere și arată seriozitate.

responsive

Fa cunostinta cu echipa

Astăzi, 22 de persoane ajută cumpărătorii și vânzătorii de utilaje second hand să se conecteze din întreaga lume. Fiecare membru al echipei Exapro este responsabil de un anumit sector industrial și zonă geografică.

În fiecare săptămână, agenții Exapro se ocupă de sute de întrebări, le selectează pe cele mai serioase și le propun vânzătorilor.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO